Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Fem klubber vil kapre Messi

Transfermarked - 6. februar 2020Medie: Fem klubber vil kapre Messi

©


Er tiden inde for Lionel Messi til at forlade FC Barcelona? Det spekulerer adskillige medier i og La Gazzetta dello Sport fortæller endvidere, at fem klubber holder ekstra øje med situationen i Barca, hvor Messi er utilfreds med ledelsen, som gang på gang skaber problemer.

Efter Abidals skamløse udtalelse gik Messi ud og forsvarede sine holdkammerater og det italienske medie mener at vide, at Messi har tænkt sig at overveje at stoppe i Barca. Skulle det ske, så står adskillige klubbern i kø for at kapre ham.

Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Manchester United og Inter er de klubber, som menes at holde øje med Messis situation. De fem klubber kan finde pengene for en eventuel transfer og samtidig betale Messis tårnhøje løn. Spekulationerne går på et exit til sommer.Bartomeu har aldrig lagt skjul på, at man arbejder frem mod den dag, hvor Messi forlader klubben, men indtil videre er man ikke i nærheden af at kunne gardere sig mod et eventuelt tab af historiens bedste fodbold. Det vil man aldrig kunne til fulde - men Barca er et cirkus i disse dage og det kan næsten kun gå bedre.

Klubberne holder øje med Messis situation, og der er derfor intet konkret overhovedet. Desuen vil Barca gøre alt for at holde på Messi hvis han skulle påbegynde nogle overvejelser omkring et exit. Det hjælper dog ikke på det, at ledelsen gang på gang viser mangel på kvalitet og spørgsmålet er nu hvordan reaktionen kommer fra hele det påstyr, Abidal satte i gang. Første reaktion skal komme på banen i aften mod Athletic Bilbao.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

579,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder