Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sakari Orava: Specialisten der skal operere Dembélé

Skader - 6. februar 2020Sakari Orava: Specialisten der skal operere Dembélé

©


Ousmane Dembélés fodboldkarriere er gået totalt i stå. Franskmanden har været på sidelinjen i halvdelen af tiden, han har været i Barca, og nu venter endnu en lang periode med en operation. Men hvem skal egentlig operere Dembélé? Det får du svaret på her.

Sakari Orava er speciallæge og har opereret adskillige sportsstjerner og nu står han til skulle operere Dembélé i Finland i næste uge. Dermed er franskmanden ude for resten af sæsonen som det ser ud nu.

Men Dembélé er i gode hænder. Orava er en vellidt læge, som er anerkendt for sit arbejde verden over og han har arbejdet med nogle af de største stjerner som verden har skabt. Han er selv født i 1945 i Kokkola i Finland og er specialist i muskelskader. Atleter som Haile Gebreselassie, Frank Fredericks, Marta Domínguez, Yago Lamela, Martín Berlanas, David Beckham, Marco van Basten, Didier Deschamps, Pep Guardiola, Esnáider, Karanka, Woodgate, Leo Franco og Oleguer har alle været en tur forbi Orava.

Han har over 20.000 sager på samvittigheden i sine 47 år som læge og den seneste Barca-spiller var Thomas Vermaelen mens også de unge Barca-spillere Pol Cavet og Jandro Orellana har været forbi ham. Desuden henvender Real Madrid, Juventus og Chelsea sig til ham hvis de får behov for en vurdering eller operation.

Orava har tidligere opereret Pep Guardiola i 1998 og faktisk mener Orava, at Guardiolas skade var svær at operere på grund af størrelsen og massen af problemerne inde i låret. Det var en skade, som minder om den Dembélé senest blev opereret for.

- Det var en skade, som var svær at søge sig frem til. Guardiola spurgte mig, om han nogensinde ville komme til at spille igen og jeg svarede 'ja'. Jeg kunne se på ham, at det var det bedste svar han nogensinde havde modtaget, forklarede Orava omkring Pep Guardiolas operation.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder