Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba om Abidal: Vi får nok lort udefra

Nyheder - 7. februar 2020Alba om Abidal: Vi får nok lort udefra

© ESPN


Eric Abidal er pludselig blevet et meget omtalt navn igen. Han er ikke så meget i fokus som da han var spiller, men i rollen som sportschef har han alligevel formået at trykke på nogle knapper som har fået folk op i det røde felt - heriblandt Lionel Messi, som ikke gad at finde sig i Abidals negative udtalelser.

Som bekendt udtalte Abidal, at der var nogle spiller, som ikke arbejdede hårdt nok og til det svarede Messi, at Abidal bør sætte navn på disse spillere. Nu har Jordi Alba også kommenteret på situationen.

- Klubben får nok lort smidt i hovedet udefra, så vi burde ikke smide lort på os selv, fortalte Alba efter kampen i aftes til de fremmødte journlister ifølge ESPN.

- Abidal har selv været en spiller og han er elsket af fansene, så han ved, hvordan det er i omklædningsrummet og hvordan spillerne har det, kom det yderligere fra Alba før han kommenterede kampen.

Her spillede Barca en ganske god kamp, men skarpheden manglede og man tabte 30 sekunder før tid.

- Vi viste, at vi står sammen som et hold og det havde vi brug for. Vi lagde en god præstation for dagen, en af de bedste i sæsonen, så det er en skam, at vi lukkede et mål ind så sent, men sådan er fodbold.

- Jeg er virkelig glad på holdets vegne og hordan spillerne reagerede.

FC Barcelona er nu taget tilbage til Catalonien men det varer ikke længe før flyveren står klar. I weekenden tager de ned til Andalusien, hvor de møder Real Betis.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder