Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona går efter Willian José

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 7. februar 2020
Barcelona går efter Willian José

© Marca


Barcelona venter på den endelige dom for Dembélé, men han forventes ude stort set resten af sæsonen. Det betyder at Barcelona vil kunne få tilladelse til at købe en spiller fra den spanske liga, som erstatning,
Barcelona kigger derfor på hvilke muligheder de har og Willian José skulle tilsynelandende være første prioriteten.

Man ser den 28-årige brasilianer, som den bedste erstatning for Luis Suarez og Dembélé, nu når man lod Carles Perez tage til Roma. Helt billig bliver han dog ikke og hvis Barcelona virkelig vil have ham, kan de blive nødt til at indløse hans frikøbsklausul på 70 millioner euros. Det er selvfølgelig i Barcelonas interesse at lave en form for aftale med Real Sociedad, men det bliver ikke nemt, nu når transfervinduet egentlig er lukket.

Willian José har scoret otte mål for Real Sociedad i denne sæson, men har fået taget sin startsplads af den unge Alex Isak. Dermed ikke sagt at Real Sociedad ikke får brug for Willian José, da de blot er 5 point fra top 3 i ligaen. Dertil har de gode muligheder for at vinde Copa del Rey, nu når både Barcelona og Real Madrid er ude.

Det er ikke første gang Quique Setién går efter Willian José - det gjorde han også da han var i Betis, efter han havde trænet ham i Las Palmas.

Udover Willian José, nævnes Loron Moron (Betis), Lucas Perez (Alaves) og Angel Rodriguez (Getafe) også som mulige kandidater.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder