Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen garanti for Dembélé-erstatning

Transfermarked - 8. februar 2020Ingen garanti for Dembélé-erstatning

© FCBN


At man ikke hentede en erstatning for sin skarpeste spidsangriber Luis Suárez kommer man i FC Barcelona med garanti til at mærke. Det er en underligt situation, at man i så stor en klub vælger ikke at hente en erstatning når en så stor spiller bliver skadet - men skaden er sket og transfervinduet er lukket.

Suárez blev meldt ude i fire måneder og derfor kan Barca ikke hente en erstatning uden for transfervindue, da der skal være tale om mindst fem måneder. Det håber de dog på, at de kan få for Ousmane Dembélé, som er skadet konstant. Mens han var på vej tilbage fra en længerevarende skade, måtte han igen trække sig og nu skal han endda opereres og vurderes ude i flere måneder.

Barca kigger lige nu på mulige erstatninger, men intet er sikkert. Nu skal Dembélé til Finland, hvor han bliver opereret tirsdag, og efterfølgende vil lægerne melde ud, hvor længe franskmanden skal se til fra sidelinjen. Der spekuleres i over fem måneder, men Barca kan ikke alene tage den vurdering.

Det spanske fodboldforbund sender således et lægehold afsted, som gennemgår rapporter fra operationen og som tager den endelige beslutning. Det er altså først her, at Barca får det afgørende svar på, om de må købe en erstatning for Dembélé eller ej.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder