Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Vi skal bruge en angriber

Nyheder - 9. februar 2020Setién: Vi skal bruge en angriber

© Valentí Enrich


Quique Setién er kommet til en klub, hvor der lige nu findes masser af kaos. FC Barcelonas ledelse har ikke styr på meget, og det er tydeligt for enhver. Nu er man uden Luis Suárez og Ousmane Dembélé for resten af sæsonen og da man samtidig valgte at sælge Carles Perez, står man nu og mangler en angriber.

Det bekræftede Setién da også, men adskillige omstændigheder gør, at man ikke bare kan gå ud og hente en verdensstjerne - eller Lautaro Martinez, som er klubbens førstevalg til sommer. Problemet opstår nemlig i, at man kun må hente en spiller fra de to øverste spanske rækker og derfor udelukkes samtlige angribere uden for Spanien.

- Hvis det er muligt, så skal vi have en alsidig spiller. Men det er ikke let lige nu; markedet er anderledes nu og derudover skal vi først have tilladelse til at hente en spiller, forklarede Setién igen med henvisning til at det spanske fodboldforbunds læger skal bekræfte, at Dembélé er ude i mindst fem måneder således man må hente en erstatning for hma.

- Vi har nogle navne på bordet, men vi skal kigge på omstændighederne. Det er hverken op til mig eller klubben. Men det er klart, at vi skal have en angriber ind på holdet som kan hjælpe os, kom det yderligere fra Setién.

Når man bruger Antoine Griezmann på en forkert position, så får man ikke meget ud af ham. Det har været historien med franskmanden siden han landede i Barca. Desuden startede Setién med Roberto i angrebet mod Bilbao og han har altså kun scoret otte mål i godt 300 kampe - så han er ikke ligefrem en målfarlig mand. Derfor er det med rette, at man håber på, at man får lov til at hente en angriber meget snart.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder