Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Junior Firpo: Jeg kunne ikke lide fodbold

Nyheder - 9. februar 2020Junior Firpo: Jeg kunne ikke lide fodbold

© Larreina


Junior Firpo kan i aften se frem til at skulle møde sin tidligere arbejdsgiver Real Betis når FC Barcelona er på besøg. Han forventes ikke at starte inde, men i forbindelse med opgøret har Barca interviewet ham og her kommer han ind på, at han som barn faktisk slet ikke kunne lide fodbold.

I dag er Junior Firpo professionel fodboldspiller og spiller i FC Barcelona. Større kan det ikke blive - så der er sket meget for ham i løbet af årene. Her kommer han ind på situationen, som fik ham til at tage hjem fra fodboldtræning grædende.

- Jeg tog kun til fodbold for at få venner. Jeg kunne slet ikke lide at spille fodbold. Hver gang, at træningen sluttede, løb jeg grædende hjem og sagde, at jeg ikke gad at spille mere. Jeg kendte ikke til spillet. Jeg kunne slet ikke lide det, forklarer Junior Firpo, før han ser frem mod aftenens kamp mod Real Betis.

- Det bliver en speciel dag for mig. Jeg ser frem til deres modtagelse af mig. Det er et stort stadion med gode fans, som skaber en fantastisk atmosfære. For os bliver det et svært sted at spille, da fansene hjælper hjemmeholdet. Før kunne jeg slet ikke forestille mig presset hos udebanespillerne - men det kommer jeg til at opleve nu, forklarer han videre.

Firpor konkluderede også at spillestilen i de to klubber er tæt på hinanden, men at man i Barca forvente at vinde hver kamp, hvilket er forskellen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder