Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun en sejr hjælper i aften for Barca

La Liga - 9. februar 2020Kun en sejr hjælper i aften for Barca

©


FC Barcelona er på en svær opgave når de på udebane møder Real Betis. Spiller for spiller er der ikke tvivl om udfaldet, men spillemæssigt skal FC Barcelona op på et højt niveau for at vinde. De har ikke marginalerne med sig, og derfor skal det altså være spillet, der skal forbedres i jagten på en sejr.

Man er i forvejen tre point bag Real Madrid, som i skrivende stund spiller mod Osasuna. Selvom El Clásico nærmer sig med hastige skridt, så er det ikke en typisk forberedelse for Barca. Normalt bruger man kampene inden El Clásico til at spille sig varme til det store brag, men for Barca handler det overhovedet ikke om El Clásico.

Spillet har været så svingende i denne sæson, at det gælder om at komme på rette kurs - og det er fuldstændig underordnet om modstanderen er Real Betis eller Real Madrid. Senest tabte man 1-0 hos Athletic Bilbao i en kamp, hvor spillet ellers var rigtig fint, men hvor kynismen manglede hvilket også blev straffet.

Det er ikke på forhånd givet, at Barca er favoritter til at vinde kampen, selvom de på papiret er det. Til det har de bare ikke spillet godt nok og derfor venter der en hård kamp for Quique Setiéns tropper i aften når de smækker runden i La Liga i med kampen i Andalusien.

Holdet er allerede landet i Sevilla og befinder sig lige nu spillerhotellet få kilometer fra Benito Villamarin, som står klar med en hæsblæsende atmosfære klokken 21.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder