Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Petit: Messi kan ikke begå sig i Premier League

Nyheder - 9. februar 2020Petit: Messi kan ikke begå sig i Premier League

© Fox


At tidligere fodboldspillere skal ud i medierne og føle sig relevant er ikke noget nyt fænomen, men at den tidligere Barca-spiller Emmanuel Petit har følt behov for det er alligevel overraskende. Han var aktiv i klubben fra 2000 til 2001 og nu er han ude med nogle mærkværdige kommentarer omkring Lionel Messi.

- Helt ærligt så tror jeg ikke, at Messi er skabt til en intens liga som Premier League. Han vil ikke bryde sig om, at blive sparket og presset hele tiden, da han ikke er vant til det fra spansk fodbold, hvor han er beskyttet. Messi er ikke Ronaldo - han ville fejle i Premier League, lyder det hårdt fra Petit ifølge Sport.

- Det ville selvfølgelig være fantastisk for de engelske fans at se Messi i Premier League, men jeg kan ikke se hvorfor en klub som for eksempel Manchester City skulle hente Messi, som er 32 år.

Messi bliver presset og sparket konstant i spansk fodbold og desuden har han scoret 26 mål mod top 6-engelske klubber og blot for at bruge Petits sammenligning, så har Ronaldo kun scoret 28 mål mod top-6 klubberne i England. Og Ronaldo har som bekendt spillet for Manchester United.

Man kommer nok ikke til at se Messi spille i Premier League. Han bliver 33 år til sommer og selvom han lige nu er ude med riven over for Barcas egen ledelse, så ligner Premier League ikke hans næste stop.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder