Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi med et hattrick af assists

La Liga - 10. februar 2020Messi med et hattrick af assists

© MSN


Lionel Messi var motoren bag sejren i aftes, da FC Barcelona var på en svær opgave ude mod Real Betis. Andalusierne kom foran 1-0 kort inde i opgøret på et straffespark før Barca fik udlignet. Siden kom Betis foran igen, men med to mål sikrede Barca sig sejren.

Sejren ville næppe være kommet i hus hvis ikke det var for Lionel Messi. Han var helt oppe i angrebet for at afslutte, men han var også manden, som lagde op og han sørgede for med tre målgivende afleveringer at stå bag sejren. Han lagde op til Frenkie de Jong med en forrygende aflevering, et frisparks-vip ind til Busquets og siden en bold ind i feltet til Lenglet, som flot headede bolden i mål.

At levere et assisthattrick er ikke normalt, men det var faktisk fjerde gang i karrieren, at Messi har gjort det. Det første kom mod Levante i Copa del Rey i 2014 og siden gjorde han bedriften efte mod Getafe i 2016. Derimellem gjorde han det også for Argentina mod Paraguay i en 6-1-sejr i 2015. Det fjerde kom så søndag aften ude mod Real Betis i 3-2-sejren.

Kun to spillere har formået at levere tre assists i samme kamp i La Liga: Pablo Sarabia for Sevilla og Messis egen holdkammerat Luis Suárez. Suárez har faktisk gjort det tre gange. Desuden har Messi nu tocifret mål og assists hvilket kun Jadon Sancho fra Dormund i Europas top 5 ligaer kan prale med. Mess har 14 mål og 11 assists mens Sancho har 12 mål og 13 assists.

Om Messi kan gøre det samme igen får vi at se i weekenden når Getafe kommer på besøg.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder