Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kampen mod Getafe sendes på TV2 Sport X

La Liga - 10. februar 2020Kampen mod Getafe sendes på TV2 Sport X

©


I en tid, hvor det efterhånden er nødvendigt at betale til flere forskellige udbydere for at kunne se TV, er det svært at følge med i, hvor favoritterne sendes. TV2 har opkøbt rettighederne til at vise La Liga og med Christian Eriksens skifte til Inter er Serie A pludselig mere interessant end La Liga - og Barca.

I går kunne Barcas kamp mod Real Betis ikke ses på TV2 Sport X, men man skulle i stedet have sportspakken på TV2 Play for at se kampen. Nu er der dog trods alt gode nyheder frem mod weekenden, hvor Barca tager imod Getafe Som TV2's sendeplan ser ud lige nu, så viser de kampen på TV2 Sport X.

Fra TV2
Kl. 15.55: Fodbold: La Liga: FC Barcelona vs. Getafe – TV 2 SPORT X

Men som bekendt har TV2 fuld magt over situationen og de kan sagtens gå hen og ændre det således at Barca ikke sendes på kanalen alligevel. De har gjort det klart, at de vurderer kampene og derfra lægger en plan, men umiddelbart er et Barcas kamp, som sendes på TV2 Sport X.

Man kan dog ikke forvente, at TV2 Sport X sender alle Barcas kampe, så man er nødsaget til at tilkøbe sig sportspakken på TV2 Play for at se de kampe, der ikke sendes på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder