Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere dommer: Roberto og Lenglet skulle have rødt

La Liga - 10. februar 2020
Tidligere dommer: Roberto og Lenglet skulle have rødt

© Cadena


Clement Lenglet begik straffespark fire minutter inde i kampen mod Real Betis, da et hårdt skud mod mål blev skudt op på hans arm, som han holdt ude fra kroppen. Dommeren takserede det til et gult kort og straffe, men spørger man den tidligere dommer Eduardo Iturralde Gonzalez, så skulle Lenglet have set rødt.

Iturralde samarbejder med avisen AS, som trækker på hans erfaring i tilfælde af situationer som den i går. Lenglet stod i vejen for en bold, der var på vej mod mål, og det skal give rødt, mener han.

- Det er et rødt kot. Det er en klar målchance. Lenglet er bag straffesparkspletten og hvis han ikke rører bolden, så ville den have retning mod mål. Det er et klart rødt kort.

Undervejs i kampen var Sergi Roberto heldig med ikke at få to gule kort. Da han havde et gult kort gik han ned i en tackling med Carles Aleña og det skulle have kostet gult kort nummer to, mener den tidligere FIFA-dommer.

Selvom Roberto endte med at spille kampen til ende, så måtte Lenglet gå tidligt i bad, da han kort efter Nabil Fekirs røde kort selv så rødt, da han kom for sent i en tackling.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder