Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG og PL-klubber holder øje med Coutinho

Transfermarked - 10. februar 2020PSG og PL-klubber holder øje med Coutinho

© Bild


Philippe Coutinhos udvikling som fodboldspiller gik helt i stå, da han tog skiftet fra Liverpool til FC Barcelona. Brasilianeren foldede sig aldrig ud på Camp Nou og men Valverde insisterede på Coutinho som venstre angriber, så fortsatte de dårlige præstationer.

Det endte med at Coutinho rykkede til Bayern München på en lejeaftale men med en købsoption på 120 millioner euro. Det ser dog ikke ud til at Bayern er interesseret i Coutinho efter nogle svage måneder og på papiret vender Coutinho derfor tilbage til Barca.

Men han forventes ikke at blive i Barca. Flere klubber holder øje med hans situation og det kan gavne Barca, hvis de kan få en god slat penge for ham. Der er ingen tvivl om, at Barca gav mere for ham end hvad de fik ud af ham, og umiddelbart vil man sælge ham for at finansere andre spillerindkøb.

Manchester United og City samt Tottenham og ikke mindst Paris Saint-Germain holder alle øje med Coutinho. I sommers var han tæt på et salg til Tottenham, men englænderne kom aldrig med et reelt bud. I stedet røg han altså til Bayern München, hvor han kom godt fra land og egentlig har en fin statistik, men hvor han spillemæssigt ikke høster mange roser.

27 kampe, 7 mål og 8 assists er det blevet til - heraf 19 kampe i Bundesligaen med 6 mål og 6 assists til følge. I Champions League er det blevet til 2 assists og 1 mål i 6 kampe mens han ikke har været direket involveret i mål i sine to pokalkampe.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder