Annonce


Annonce

Annonce

Top 10 karaktere: Bedste spillere i La Liga hidtil

La Liga - 10. februar 2020




Lionel Messi har netop modtaget karakteren 10 af WhoScored for sin præstation mod Real Betis, hvor han lagde op til alle tre mål og generelt altid var en trussel med sine driblinger. Men hvem er egentlig den bedste spiller i La Liga baseret på karakterne fra WhoScored, som skraber alverdens oplysninger sammen for at kunne danne en karakter?

Vi kan lige så godt afsløre, at Lionel Messi er den klare vinder. Til trods for en langsom start på grund af en skade, har argentineren bare tromlet igennem og sidder nu igen på toppen af La Liga med et stort forspring. Her får du overblikket.

Karakter: Bedste spillere i La Liga 2019/2020
1. Messi: 8,67
2. Casemiro: 7,65
3. Benzema: 7,57
4. Suárez: 7,56
5. Joselu: 7,33
6. Merino: 7,33
7. Ødegaard: 7,33
8. Moreno: 7,32
9. Cazorla: 7,31
10. Fekir: 7,31



Bedste assist til mål-spillere
Suárez til Messi: 4 mål
Messi til Suárez: 3 mål
Moron til Emerson: 3 mål
Morata til Correa: 3 mål
Budimir til Sevilla: 2 mål

Listen over de bedste spillere er udelukkende beregnet ud fra de spillere, som har spillet flere end gennemsnittet af antallet af kampe spillet i La Liga. Fjerner man det filter, finder man Barcelonas B-spiller Ronald Araujo i bunden med karakteren 5,17 efter sit indhop mod Sevilla, hvor han fik direkte rødt kort efter 14 minutter. Han er blevet udtaget et par gang efterfølgende, men har endnu ikke fået spilletid til at forbedre sin samlede karakter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 10 karaktere: Bedste spillere i La Liga hidtil

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder