Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To vigtige uger inden Champions League

Nyheder - 11. februar 2020To vigtige uger inden Champions League

© FCBN


FC Barcelonas seneste to kampe har spillemæssigt været det måse bedste man har set fra Barca i denne sæson. Mod Athletic Bilbao spillede man godt, men manglede kynismen foran målet hvilket blev straffet i de døende sekunder af opgøret og således mistede man endnu en chance for at vinde en titel.

I weekenden besøgte man Real Betis og her spillede man igen en flot kamp, men holdets mangler blev udstillet og selvom man lukkede to mål ind og fik et rødt kort undervejs, så vandt man 3-2. Spillemæssigt ser det dog rigtig godt ud lige for tiden - og de to kommende kampe er nøgler i forhold til at komme godt ind i Champions League under Quique Setién.

Således bliver Barca hjemme i de kommende to uger. Spillerne får ro (medmindre Abidal har mere at sige) og skal ikke ud på nogle rejser hvorfor der er god tid til at forbedre spillet og de mangler, som man har udstrålet de seneste par kampe. I weekenden kommer Getafe på besøg og weekenden efter kigger Eibar forbi Camp Nou.

Først den 24. februar rejser man ud af huset. Det sker i forbindese med Champions League-kampen mod Napoli den 25. Her gælder det om at være forberedt og skabe et got resultat. Der er ingen tvivl om, at enhver Barca-fan i dag vægte Champions League over La Liga, da man har vundet La Liga adskillige gange uden at have gjort det godt i Champions League.

Derfor gælder det om at skabe et godt fundament i de kommende to uger før man møder et stærkt Napoli-hold på udebane.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder