Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skrøbeligt forsvar: Hvem er tilbage?

Nyheder - 11. februar 2020Skrøbeligt forsvar: Hvem er tilbage?

© Marca


FC Barcelona råder ikke over verdens bedste forsvar. Det er ingen hemmelighed. Og man er bestem ikke blandt de bedste i øjeblikket, hvor der konstant mangler en spiller. Til kampen mod Real Betis manglede Gerard Piqué på grund af en mindre skade samt karantæne.

I kampen mod Real Betis fik Clement Lenglet rødt kort efter at have fået et gult kort ved at bruge armen inde i feltet og siden en tackling, og derfor er han ikke med mod Getafe i den kommende kamp hvilket er et stort tab, da Samuel Umtiti overhovedet ikke i nærheden at sit topniveau.

Samuel Umtii har længe bøvlet med skader og har derfor haft svært ved at spille sig tilbage og komme ind i en rytme igen. Han er dog færdig med de mange skader og spiller egentlig regelmæssigt nu, men han lader ikke til at nærme sig topform og lige nu er det mere håbet om at han rammer topform end kvaliteten, som giver ham spilletid.

Det er tvivlsomt, om Piqué når at blive klar til kampen mod Getafe efter skaden, han pådrog sig mod Athletic Bilbao, og skulle det være tilfældet, så er det kun Umtiti, fra førsteholdet, der er klar. Der er dog adskillige dage til kampen og Piqué må forventes at blive klar og spille ved siden af Umtiti. I nødstilfældet vil B-spilleren Ronald Araujo komme i spil.

Man valgte sidste måned at sende Jean-Clair Todibo afsted til Schalke og ligesom man sendte Carles Perez afsted til AS Roma, så mangler man altså dem begge bare få uger senere. Det fortæller meget godt hvordan transfervinduet gik for Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Vapor Børn

899,- DKK

489,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder