Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braida: Messi og Ronaldo kan spille sammen

Transfermarked - 11. februar 2020Braida: Messi og Ronaldo kan spille sammen

© Yahoo


Lionel Messis fremtid bliver nævnt konstant i medierne i disse dage, efter at han i sidste uge var gik ud med skarpe udtalelser rettet mod sportschef Eric Abidal, som satte spørgsmålstegn ved flere af spillernes arbejdsindsats.

Selvom man tjener millioner af kroner hver ugefor at spille fodbold, så rørte det dybt i Messi, da Abidal gik til angreb mod Messis holdkammerater - og måske argentineren selv. Derfor valgte Messi at bede Abidal om at sætte navn på de spillere, som han talte om. Siden problemerne, er der blevet talt om at Messi nu skulle have tanker om at skifte klub.

Spørger man den tidligere Barca-direktør Ariedo Braida, så er Juventus og Inter de bedste klubber for Messi, som sagtens kan spille sammen med Ronado, fortæller han.

- Det er to gode spillere. De er så gode, at de under den samme træner sagtens kan spille sammen. Juventus og Inter passer bedst til ham. Det er svært at se Messi forlade Barca, men absolut ikke umuligt, fortæller Braida og følger op:

- Messi er ekstraordinær og spiller godt i Barca. Han har været der siden han var 13 år og nyder livet med sin familie, så det ser svært ud, konkluderer Braida, som leverede den måske ringeste indsats som ansat i FC Barcelonas ledelse.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder