Annonce


Annonce

Annonce

Mestre: Neymar græd og ville tilbage

Transfermarked - 11. februar 2020




Neymars afsked med FC Barcelona i 2017 var en plet på en ellers forrygende karriere i klubben for brasilianeren. Han valgte at rykke til PSG for at tjene flere penge, være den store stjerne og få PSG til nye højder. Men det varede ikke længe før det hele tog en drejning.

I sommers arbejdede Barca benhårdt på at få Neymar tlbage igen, men det lykkedes ikke trods ihærdige forsøg og lange forhandlinger med PSG, som dag efter dag afviste Barcas tilbud. Nu fortæller den tidligere vicepræsident i Barca, Jordi Mestre, at Neymar græd fordi han ville tilbage.

- Set ud fra måden hvorpå han forlod Barca, så ville jeg aldrig hente ham tilbage, men set ud fra et sportsligt perspektiv, så ville jeg helt klart hente ham tilbage, fortæller Mestre til Marca og følger op:

- Hvis han vendte tilbage til Barca, så skal han lave en form for gestus. Han skal trække sin sag mod Barca tilbage, han skal undskylde og han skal leve et nærmest perfekt liv uen fejl.



- Ingen vidste, at han ville skifte i 2017. Han fortalte det ikke til nogen. Men det varede ikkke længe før han pludselig begyndte at græde af fortrydelse fordi, at han ville have at vi skulle hente ham tilbage.

Jordi Mestre kom også ind på Messis og Abidals mudderkast i medierne samt Quique Setiéns ansættelse.

- Selvføglelig var det ikke godt. Jeg tror, at både Messi og Abidal godt selv ved, at det var dumt. Det sidste de begge ønsker er at skade klubben, forklarede Mestre før han kom ind på Setién:

- Vi kunne allerede lide ham for længe siden. Han slog os 4-3 på Camp Nou og efterfølgende fortalte vi ham, at vi slet ikke havde forestillet os det scenarie. Men det er klart, at når man træner Lugo, Las Palmas og Real Betis ikke er det samme som at træne Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mestre: Neymar græd og ville tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder