Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dembélé ude i 6 måneder

Skader - 11. februar 2020Officielt: Dembélé ude i 6 måneder

© FCBN


FC Barcelona har her til aften bekræftet, at Ousmane Dembélé har gennemgået en succesfuld operation i Finland og i samme besked kan klubben fortælle, at franskmanden må sidde ude i op til seks måneder. Som bekendt er hans sæson slut.

Dembélé havde netop været adskillige uger i Qatar for at få behandling for en anden skade, men inden han nåede at komme sig helt, så pådrog han sig en skade under træningen for nyligt hvilket krævede en operation. Den har han nu været igennem i Finland og dermed er hans sæson slut og alt, han kan gøre, er at se frem mod næste sæson.

- Ousmane Dembélé er kommet igennem operationen i Turku i Finland, hvor han blev opereret af Dr. Lasse Lempainen i sit højre lår. Franskmanden er ude i omkring 6 måneder, skriver Barcelona på sin hjemmeside og følger op:

- Angriberen fortsatte sin genoptræning fra en skade, da han blev nødt til at forlade træningen på Ciutat Esportiva i sidste uge. Undersøgelser viste, at han havde pådraget sig en fibersprængning.

Som bekendt krævede det en operation og nu er Dembélé ude frem til næste sæson. Hans forberedelse til næste sæson er i fare og meget tyder på, at han ikke får den bedste optakt til næste sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder