Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Dembélé ude i 6 måneder

Skader - 11. februar 2020




FC Barcelona har her til aften bekræftet, at Ousmane Dembélé har gennemgået en succesfuld operation i Finland og i samme besked kan klubben fortælle, at franskmanden må sidde ude i op til seks måneder. Som bekendt er hans sæson slut.

Dembélé havde netop været adskillige uger i Qatar for at få behandling for en anden skade, men inden han nåede at komme sig helt, så pådrog han sig en skade under træningen for nyligt hvilket krævede en operation. Den har han nu været igennem i Finland og dermed er hans sæson slut og alt, han kan gøre, er at se frem mod næste sæson.

- Ousmane Dembélé er kommet igennem operationen i Turku i Finland, hvor han blev opereret af Dr. Lasse Lempainen i sit højre lår. Franskmanden er ude i omkring 6 måneder, skriver Barcelona på sin hjemmeside og følger op:

- Angriberen fortsatte sin genoptræning fra en skade, da han blev nødt til at forlade træningen på Ciutat Esportiva i sidste uge. Undersøgelser viste, at han havde pådraget sig en fibersprængning.

Som bekendt krævede det en operation og nu er Dembélé ude frem til næste sæson. Hans forberedelse til næste sæson er i fare og meget tyder på, at han ikke får den bedste optakt til næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Dembélé ude i 6 måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder