Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ousmane Dembélé går glip af EM 2020

EM 2020 - 12. februar 2020
Ousmane Dembélé går glip af EM 2020

©


Ousmane Dembélé er en gudbenået fodboldspiller, men han har selv bidraget til de mange skader, som har væltet nedover ham siden han kom til FC Barcelona. Han har ikke passet sin søvn, han har ikke passet på med hvad han har spist og han har generelt set ikke levet livet som en professionel fodboldspiller burde gøre hvis man jagter store ting.

Det har kostet rigtig mange kampe på sidelinjen og det valgte han at gøre noget ved for adskillige måneder siden, da han var skadet. Han begyndte at passe sin søvn, han hyrede en kok og fulgte en specifik træningsplan, som skulle hjælpe ham med at holde sig skadesfri. Det var startskuddet til en bedre tid.

Det var netop fordi, at han gjorde en enorm indsats på at vende sit professionelle liv, at skaden mod Dortmund tilbage i november måned tog så hårdt på ham. Han havde ikke set den komme med den indsats han lagde for dagen på at vende sit liv, og da skaden i sidste uge så dukkede op, måtte han krybe sig totalt sammen.

Efter operationen i går er Dembélé ude i seks måneder og det betyder, at han misser EM 2020 fra juni til juli. Det er altså et enormt slag for franskmanden. Spørgsmålet er hvordan han selv tackler de kommende måneder og hvad Barcas plan er.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder