Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca sænker prisen på Coutinho markant

Transfermarked - 12. februar 2020Avis: Barca sænker prisen på Coutinho markant

© Sky


I Barca er man udmærket klar over, at Philippe Coutinhos præstationer i Bayern München ikke har været verdensklasse og man bliver derfor nødt til at være realistiske i jagten på at få ham afskibet, som er førstevalget i klubbens transferstrategi til sommer.

Ifølge Catalunya Radio er Barca nu klar til at skære intet mindre end 300 millioner kroner af prisen: Så i stedet for 900 millioner kroner, som Bayern München fik i købsoption, så kan Coutnho nu købes til 600 millioner kroner. Det sker udelukkende fordi, at han altså ikke har slået igennem i det tyske og simpelthen bare ikke er pengene værd.

Bayern München kan sagtens afvise, at udløse købsoptionen på 900 millioner kroner og i stedet forhandle med Barca, men selv med den enorme rabat på Coutinho er Bayern München i tvivl. De ser ikke Coutinho som en løsning for fremtiden og derfor skifter han med stor sandsynlighed tilbage til Premier League eller til PSG.Bayern München har ikke informeret Barca om, at de ikke ønsker at udløse købsoptionen på Coutinho, men udtalelser fra ledelsen i den tyske klub tyder ikke ligefrem på det. Coutinho selv ønsker at blive, men han skal virkelig levere en forrygende præstation i de sidste måneder frem mod sommer hvis Bayern skal ombestemme sig.

Barca er ikke interesseret i hvem, der køber Coutinho. Catalanerne vil bare have 600 millioner kroner og sende brasilianeren videre i teksten. I Spanien taler man om en decideret auktion.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder