Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Større arbejde for at erstatte skadet Dembélé

Skader - 12. februar 2020
Større arbejde for at erstatte skadet Dembélé

© Sky


Tirsdag bekræftede Barca, at Ousmane Dembélé er ude i de næste seks måneder efter en operation i Finland i højre lår. I og med, at Dembélé er ude i over fem måneder, så må klubben gå på markedet og hente en erstatning. Men det er ikke så let, som det måske lyder.

På grund af den længerevarende skade, skal Barca igennem en masse papirarbejde for at kunne få lov til at købe en erstatning uden for transfervinduet. Setién har ikke mange offensive spillere, så det er kun logisk, at man forsøger at hente en ny mand ind.

Barca har nu 20 arbejdsdage til at præsentere skaden for La Liga. Herefter vil La Ligas lægestab vurdere, om skaden nu gså virklig er så slem og derfra har de tre døgn til at komme med et svar. Først der ved Barca, om de må købe en erstatning. Barca har længe været klar over, at Dembélé er ude i over fem måneder, så de har allerede aftaler på plads med Real Sociedad og Willian José, som blot skal godkendes når de får grønt lys af La Liga.

Barcas ønske er at tilknytte en spiller til holdet hurtigst muligt og derfor er man på forkant med aftalerne og afventer lige nu La Liga. Man har allerede anmodet La Liga om at tage et kig på Dembélé så man kan få grønt lys til at købe en erstatning. Det ventes at komme meget snart og så forventes Willian José at lande i klubben.

Barca kører fuldstændig samme procedure med B-holdets Hiroki Abe, som også var i Finland sammen med Dembélé for at blive opereret. Han er ude i fem måneder og klubben håber, at man får grønt lys til at hente en erstatning ind.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder