Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Læge: Den værste skade Dembélé har haft

Skader - 12. februar 2020
Læge: Den værste skade Dembélé har haft

©


Ousmane Dembélés skadeshelvede fortsætter dybt ind i år 2020. Han misser resten af sæsonen ligesom han går glip af EM 2020. Derudover får han næppe den bedste optakt til næste sæson - som det bliver i Barca eller ej.

I går, tirsdag, gennemgik Dembélé så en operation i Finland, hvor han også befandt sig for nogle år siden for at blive opereret. Den gang var Lasse Lempainen også en del af lægestaben, som han var i går, og han fortæller, at Dembélés nye skade var langt mere krævende.

- Denne skade var både større og langt mere krævende end den han havde i 2017. Det er den værste skade, han har haft, fortæller Lempainen ifølge Marca og hentyder altså til skaden i 2017, som sendte Dembélé på sidelinjen i fire måneders tid.

- Det krævede et indgreb omkring en større muskel end i 2017, men jeg er sikker på, at han med en rolig genoptræning nok skal komme tilbage til fodbolden og nå sit topniveau igen.

Lempainen fortæller desuden, at han forventer, at Dembélé er ude i seks måneder. Det var netop fra ham, at Barca fik meddelsen i går som de siden kommunikerede ud til omverden.

Fra venstre: Dr. Sakari Orava, Dembélé, Lasse Lempainen og Barcelonas læge, Dr. Ricard Pruna
Læge: Den værste skade Dembélé har haftLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder