Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lautaro Martinez afgører Barcas indkøb nu

Transfermarked - 12. februar 2020Lautaro Martinez afgører Barcas indkøb nu

© Antonio Calanni / AP


FC Barcelona skal ud og hente en erstatning for Ousmane Dembélé og i princippet også for Luis Suárez. Barca kan kun købe én spiller, da Dembélé er ude i over fem måneder mens Suárez ikke nåede op på grænsen - han er ude i fire måneder. Og den spiller, som de går efter, skal være alsidig og ikke en typisk ni'er. Og det er der en god grund til.

Barca har nemlig ikke glemt Lautaro Martinez. Inter-angriberen er Barcas helt store transfer til sommer, og da han skal gå direkte ind på ni'er positionen ønsker Barca sig en spiller i dag, som kan spille flere positioner oppe i angrebet. Det er altså med tanke på Lautaro Martinez når man køber ind.

Dembélé er meldt ude i seks måneder mens Suárez med en smule held får lov at spille med i sæsonens sidste par kampe men ellers er hans sæson også færdig. Suárez er blevet 33 år og derfor søger Barca en erstatning for fremtiden og her passer Inters Lautaro Martinez på 22 år perfekt ind. Han har alderen med sig, han kender allerede Messi fra landsholdet og så har han generelt helt utrolige fodboldkvaliteter.

Udover, at Lautaro Martinez påvirker købet i dag, så påvirker argentineren også den pris, som Barca er villige til at betale i dag. Barca har ikke i tankerne at gå ud og købe dyrt ind nu, da man til sommer skal smide 111 millioner euro for Martinez og muligvis også en ordentligt slat for Neymar, som klubben helt sikkert kommr til at gå efter såfremt man kan få solgt blandt andet Philippe Coutinho til omkring 80 millioner euro.

Lautaro Martinez har længe vist, at han besidder en enorm kvalitet og mens han fokuserer på Inter i dag, så har han aldrig lagt skjul på sin glæde over at blive nævnt sammen med Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder