Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca dropper Willian José

Transfermarked - 12. februar 2020




FC Barcelona har i en uges tid været meldt tæt på Real Sociedas Willian José som erstatning for den skadede Ousmane Dembélé, men iføgle mediet Sport, så kommer José ikke til at hjælpe Barca til guld og glade tider i denne sæson. Barca har nemlig droppet ham fuldstændig, lyder meldingen.

Barca mangler fortsat en officiel melding fra La Liga med tilladelse til at købe en erstatning ind, men den forventes at lande snart, da man ikke forestiller sig, at Dembélés skade 'kun' varer under fem måneder. Derfor har man kigget mod Real Sociedads Willian José og egentlig var der en aftale på plads med spilleren, men baskernes krav får Barca til at bakke ud.

Således kræver Real Sociedad 50 millioner euro for Willian José. Det er præsidenten Jokin Aperribay, som personligt har givet Barca besked. Willian Josés frikøbsklausul hedder egentlig 70 millioner euro, men La Real er klar til at lade ham gå for 50 millioner euro. Det er alt for meget ifølge Barca, som af den grund har valgt at droppe Willian José og nu i stedet kigge efter andre alternativer. Der er et møde mellem ledelsen og Setién snart, hvor man finder en løsning.

Real Sociedad ejer kun 70 procent af Willian José mens Steller Group har fat i de sidste 30 og baskerne forsøger derfor at presse så meget ud af handlen som muligt. Desuden er José en vigtig spiller for træner Imanol Alguacil, så det er ikke fordi, at La Real med glæde sender angriberen ud af klubben.

Willian José var tæt på en aftale med Tottenham sidste måned, men det endte altså ikke med noget klubskifte og i det sker nok heller ikke med Barca. Så det er både Tottenham og Barca, som i løbet af en måned har været interesseret i Willian José uden at det blev til noget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca dropper Willian José

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder