Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Fenomeno: Jeg ville ikke væk fra Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. februar 2020El Fenomeno: Jeg ville ikke væk fra Barca

© SPORT


Et af de helt store ikoner og levende legender indenfor fodboldverdenen, Ronaldo Nazario, som jo blev opdaget af danske Frank Arnesen i Brasilien, havde håbet på at sende flere kugler i kassen for catalanerne - inden drømmen sluttede brat.

Ronaldo har overfor mediet DAZN forklaret at han, i den sidste tid, ikke følte sig værdsat i Barca efter en helt bestemt episode, mens legenden var på ferie i hjemlandet.

- Jeg var lykkelig efter at have underskrevet en ny aftale med Barcelona, sagde den tidligere landsholds-bomber, som tog på ferie i hjemlandet for at fejre den nye aftale.

- Fem dage inde i min ferie ringede Barcelona til mig og forklarede at man nærmest havde fortrudt min forlængelse.

- Det var ikke i mine hænder. Jeg havde mere end lyst til at fortsætte i klubben, men man værdsatte mig ikke som man burde have gjort. Jeg havde håbet på at blive i klubben, sagde den tidligere bomber fra Sydamerika.

Den tidligere superstjerne nåede kun en enkelt sæson for catalanerne - som kan betegnes som et af de bedste år i Ronaldos fodboldliv. Den giftige angriber scorede nemlig 34 gange i sine 37 kampe for Barca.

Ronaldo blev herefter solgt for 210 mio. kr og turen gik dermed til Italien og Inter Milan, hvor han fortsatte scorings-stimen, men hvor skaderne satte en mindre stopper for den ellers så blomstrende karriere.

Herefter var det landsmanden og den daværende Real Madrid superback, Roberto Carlos, som fik overbevist Ronaldo om at købe en flybillet i retning mod Madrid.

- Roberto Carlos forklarede mig alt om livet i Madrid og jeg blev virkelig nysgerrig og interesseret. Da jeg oplevede Madrid var det endda mere fantastisk end jeg havde forestillet mig, sagde den tidligere PSV-bomber.

- I Real Madrid er man konstant presset. Verdens bedste spillere spiller der. Jeg elskede alt ved klubben og blev forelsket i hele hovedstaden.

Ronaldos karriere i Europa og den utrolige målstime startede ellers helt tilbage i PSV Eindhoven i Holland i 1994, hvor Ronaldo scorede 47 mål i 49 kampe i de efterfølgende to sæsoner.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

629,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder