Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu tror stadig på Dembélé

Skader - 13. februar 2020
Bartomeu tror stadig på Dembélé

©


Ousmane Dembélé har været i FC Barcelona i godt 900 dage. Tager man udgangspunkt i antallet af arbejdsdage, så har han netop passeret 650. Ud af de 650 dage har han været skadet i over 350 dage. Men selv det får ikke præsident Josep Maria Bartomeu til at opgive håbet for franskmanden.

Det er næppe gået én næse forbi, at Ousmane Dembélé igen er blevet skadet. Det skete netop som han var på vej tilbage fra en anden skade, at han pludselig mærkede ubehag i baglåret og siden måtte lade sig operere. Nu er han ude i seks måneder og misser dermed både resten af sæsonen samt sommeren EM-slutrunde. Desuden får han en utrolig kedeligt optakt til næste sæson.

Men ifølge L'Equipe, så har præsident Bartomeu personligt talt med Dembélé og forklaret ham, at man i klubben fortsat har tiltro til, at han kan få karrieren sparket i gang igen. Bartomeu ringede til Dembélé tirsdag aften for at støtte ham i denne svære tid og samtidig fortælle, at man tror på ham til næste sæson sammen med Messi og Griezmann.

Hos mange Barca-fans er håbet allerede blevet opgivet. Dembélé har været skadet så meget, at han nærmest 50% af tiden i Barca har kigge på fodbold fremfor spillet fodbold. Ikke desto mindre kender alle til hans enorme kvaliteter og lige nu handler det for ham om at samle mod og tænke positivt i denne svære tid, hvor han altså må se til fra sidelinjen i seks måneder - efter netop at have været ude i tre måneder.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder