Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu træner Umtiti heller ikke med

Skader - 13. februar 2020Nu træner Umtiti heller ikke med

© FCBN


Gerard Piqué udgik af Copa del Rey-kampen mod Athletic Bilbao på San Mamés for en uges tid siden, og han sad derfor over i weekenden mod Real Betis med både skade og karantæne. Han har derfor været tvivlsom op til weekendens hjemmekamp mod Getafe.

Heldigvis var der gode nyheder i går, da han kunne træne med sine holdkammerater og han ser derfor ud til at blive klar. Han var udset til at spille i forsvaret mod Getafe sammen med Samuel Umti, da Clement Lenglet fik rødt kort mod Betis og derfor er ude med karantæne. Men måske bliver det slet ikke sådan.

Mens Piqué er på vej tilbage, måtte Samuel Umtiti i går træne for sig selv på grund af overbelastning. Om han bliver klar til kampen er derfor tvivlsom og det kan betyde, at Setién må finde på et alternativ. Barca er tyndt besat i defensiven og i offensiven efter et håbløst transfervindue, hvor man glædeligt sendte spillere ud af huset, men glemte at erstatte dem.

Nelson Semedo sad også over, men det var på grund af halsbetændlse. Han ventes klar til kampen mod Getafe, hvilket keeper Neto nok ikke gør, men han er godt på vej tilbage fra sin skade og kunne træne med i går, hvor også B-spillerne Iñaki Peña, Morer, Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig og Ansu Fati trænede med.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Vapor Børn

899,- DKK

489,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

539,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder