Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dommer taler ud: Bare endnu en kamp

La Liga - 13. februar 2020Dommer taler ud: Bare endnu en kamp

©


José María Sánchez Martín havde ikke sin bedste dag på kontoret, da han i kampen mellem Real Betis og FC Barcelona fejlede flere gange. Han var hoveddommeren og tager derfor langt det meste af skraldet, men han erkender ikke sine fejl - han vælger at lære af situationen.

Som en del af dommerlivet skal man også tage nogle tests og undersøges og i den forbindelse tog han en snak med fremmødte journalister og her var det ingen overraskelse, at snakken kom ind på flere situationer under kampen mellem Betis og Barca søndag aften.

Det, som der tales mest om, er det manglende klokkeklare straffespark til Lionel Messi i de døende sekunder, et manglende straffespark til Arthur samt et manglende rødt kort til Sergi Roberto.

- En dommerkarriere er formet ud fra mange personlige og professionelle erfaringer og den anden dag var bare endnu en kamp; endnu en erfaring; endnu en kamp. Ligesom det er tilfældet med alle kampe, om de er intese eller ej, så lærer du af dem, kom det fra dommeren som fortsatte:

- Det handler ikke kun om arbejdet som dommer, men du lærer også af livet generelt. Sommetider er der dage, som du ikke forventer, og derfor bliver du rigere på erfaring, da du lærer af det, som du ikke forventede.

José María Sánchez Martíns kendelser var så tvivlsomme, at han slet ikke kommer i kamp i denne weekend. Det samme sker for Gil Manzano, som fejlede voldsomt i Osasunas hjemmekamp mod Real Madrid i seneste spillerunde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder