Annonce


Annonce

Annonce

Her er Barcas forventede opstilling mod Getafe

La Liga - 13. februar 2020




Quique Setién vender med stor sandsynlighed tilbage til 4-3-3 når Getafe gæster Camp Nou denne weekend. Han er ikke meget for at bruge Messi, Griezmann og Fati på samme tid, men det forventes trods alt mod Getafe, hvor tre point er det eneste, man kan bruge.

Efter at have forsøg sig med 4-4-2 med en diamant på midten, må Setién nok se sig nødsaget til 4-3-3 mod Getafe på grund af omstændighederne til trods for at spillet egentlig var ganske udmærket i størst delen af kampen mod andalusierne.

Det sker primært fordi, at Ansu Fati er klar til at returnere til angrebet og at Setién ønsker tre mand i angrebet mod Getafe, som skal blæses tilbage fra start. Desuden var det en kamp, som Messi kunne få hvile i, men da man ikke spiller pokalkampe længere er der længere tid mellem kampene hvilket er nok til at få en masse hvile.

Det største problem skal findes i forsvaret, hvor Piqué træner med, men ikke er 100 procent endnu. Det samme er tilfældet hos Samuel Umiti, som i går blev nødt til at træne for sig selv. Begge forventes at være klar til kampen, men de vil næppe være helt klar. Lenglet har karantæne. Derudover må Alba og Roberto ventes at starte på kanterne. Her får Semedo en pause.

På midtbanen er spørgsmålet om Arthur eller Vidal starter inde ved siden af Busquets og Frenkie de Jong. Umiddelbart er Rakitic ikke i betragtning - udover når han skal komme ind fra bænken.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Vdal, Busquets, De Jong, Messi, Griezmann og Ansu Fati Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er Barcas forventede opstilling mod Getafe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder