Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cucurella: Barca mangler tillid til akademiet

Nyheder: Af Simon Olesen - 13. februar 2020Cucurella: Barca mangler tillid til akademiet

© Marca


I mange år har La Masia været kendt som en af de bedste, hvis ikke den bedste, talentfabrik i hele fodboldverden. En endeløs række af stjernespillere er kommet i gennem rækkerne, og blevet en fast bestanddel af førsteholdet. Selvom der stadig kommer spillere op gennem systemet som f.eks. Ansu Fati i denne sæson, er der blevet længere mellem snapsene.

En af dem, der har spillet i Barcas ungdomsrækker, men ikke for alvor fik chancen på førsteholdet er Marc Cucurella, der i øjeblikket er udlejet til Getafe. På et pressemøde før den kommende kamp kritiserede Cucurella Barcas behandling af unge spillere i klubben.

- Jeg tror at i Barca, som er en stor klub, er det vigtigste at vinde i sidste ende. De har måske ikke den tålmodighed med unge spillere som tidligere.

- Som en akademispiller, hvilket jeg er, giver de dig ikke de chancer, du fortjener. Det er en tendens, jeg ikke kan lide, fordi man forventer, at der er mere tillid til akademiet.

- I fodbold er det vigtigste at vinde. At vinde er vigtigere end tålmodighed.

På pressemødet forholdt Cucurella sig også til, hvordan det bliver at spille mod sin gamle klub.

- Det vil med sikkerhed blive en speciel kamp. Jeg var i Barcelona i mange år. At spille på et stadion som Camp Nou er specielt.

Marc Cucurella er i øjeblikket udlejet til Getafe, som har en købsoption på 6 millioner euro.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder