Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Real Madrid vil købe Lautaro Martinez!

Transfermarked - 13. februar 2020Medie: Real Madrid vil købe Lautaro Martinez!

© ALBERTO LINGRIA / REUTERS


FC Barcelonas interesse i Inters angriber Lautaro Martinez er ingen hemmelighed. Catalanerne har snakket varmt om angriberen længe og alt tyder på, at klubbens plan er at udløse hans frikøbsklausul til sommer. Der er nemlig en speciel klausul i kontrakten: På en periode på to uger til sommer falder den til 111 millioner euro og det vil Barca udnytte til at købe ham fri.

Men det ser nu ud til, at Barca får kamp til stregen fra en uventet - men alligevel ikke så uventet - kant i form af Real Madrid. Ifølge madrilenske AS har Real Madrid nemlig kraftigt overvejet om de skal udløse Lautaro Martinez' klausul og kapre ham. Det sker på baggrund af, at Benzema fylder 33 år til december og desuden er Luka Jovic ikke slået til endnu. Man ønsker at føle sig besat på angriberpositionen og her kommer Martinez ind i billedet.

TyC Sports skriver, at Real Madrid er klar med 14 millioner euro i løn hvert år til 22-årige Lautaro Martinez i håbet om, at de kan overtale ham til netop at skifte til Real Madrid. Hvis Martinez ønsker at skifte til Real Madrid, så kan Inter altså ikke gøre noget såfremt madrilenerne udløser frikøbsklausulen. Det samme var tilfældet i 2017 med Neymar: Barca kunne intet stille op, da PSG dukkede op med en kuffert med 222 millioner euro i samtidig med at Neymar ønskede at skifte.

Et halvt år før at Lautaro Martinez forlid Racing Club de Avellaneda for 25 millioner euro til fordel for Inter, var Real Madrid interesseret i ham, men det blev aldrig til noget. Siden har Martinez vokset sig stor og stærk og er blandt de varmeste offensive emner i europæisk fodbold i denne sæson.

Forskellen er dog, at Martinez selv har udtrykt sin glæde ved at spille i Barca sammen med Lionel Messi og man kan derfor tro på, at han vælger at afvise Real Madrid hvis de kommer og banker på hans dør. Desuden meldes der om en gensidig interesse - men fodboldens verden har set mange underlige ting så måske han slet ikke skifter til Barca til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

539,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder