Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Betis afviser Barca-bud på Moron

Transfermarked - 14. februar 2020Medie: Betis afviser Barca-bud på Moron

© AS


FC Barcelona er på jagt efter en angriber, da Ousmane Dembélé igen-igen er skadet og er ude i et halvt år og dermed sammenlagt ni måneder i træk. Efter at Willian José viste sig for dyr, henvendte klubben sig til Real Betis.

Her er man interesseret i Loren Moron og med et bud på mellem 15-18 millioner euro blev Barca afvist. Ifølge Marca er Betis ikke interesseret i at sælge Moron og hvis det skulle komme så vidt, så vil de have mere end bare 18 millioner euro. Han har en frikøbsklausul på 40 millioner euro som Barca aldrig nogensinde udløser på dette tidspunkt.

Desuden har Betis kun to spidsangribere og man efterlades med bare én, hvis Moron smutter. Derfor kræver Betis en større pose penge hvis de skal lade ham gå. Men det kommer ikke til at ske, da Barca har øjnene rettet mod Lautaro Martinez til sommer og derfor har man brug for at bruge så få mønter som muligt lige nu.

Moron kom på banen i anden halvleg i søndagens hjemmekamp mod Barca men han kunne ikke hjælpe andalusierne til sejr.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder