Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Selvfølgelig vil jeg spille med Ronaldo

Transfermarked - 14. februar 2020Rakitic: Selvfølgelig vil jeg spille med Ronaldo

© Tribuna


Ivan Rakitic tog tid ud af sin kalender for at mødes med Aaron West fra B/R Football og her kom de ind på forskellige spørgsmål fra Reddit. Rakitic slog fast, at Messi er the GOAT, (Greatest of all Time) men at han gerne vil spille sammen med Cristino Ronaldo - som følge af rygterne der sender Rakitic væk fra Barca.

- Det er fantastisk at spille med Messi, det er specielt. Han er historiens bedste spiller. Der har været øjeblikke med gode spillere, men Messi har helt klart været den bedste de sidste 15 år.

- Han er den bedste nogensinde hvis du spørger mig og at have spillet med ham i seks år er fantastisk, fortæller Rakitic før han kommer ind på Neymar:

- Jeg vil helt klart gerne have Neymar på mit hold. Men han skal beslutte sig for, hvad der er bedst for ham selv. Han er min ven og jeg vil se ham være glad; når han er glad, så er han blandt de bedste i verden.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spill med Ronaldo. Han er også blandt de bedste i historin. Man nyder at se ham spille og man kan se, hvad han gør for Juventus lige nu.

Rakitic har længe været rygtet væk og som det ser ud lige nu, så er han i gang med sin sidste sæson i Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder