Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Malcom: Messi skjuler Barcas problemer

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. februar 2020




Malcom, som for en kort stund foldede sig ud for FC Barcelona inden turen gik til Zenit St. Petersburg i Rusland, har talt med Marca om catalanernes største stjerne, Lionel Messi.

- Lionel Messi er så god, at han dækker over Barcas problemer på banen.

Sådan sagde Malcom da det spanske medie fik et par ord med på vejen omhandlende FC Barcelonas nuværende form i forhold til tidligere.

- Ja, Messi er vanvittig god og redder Barcelona flere gange. Men de har jo også Suarez, Griezmann, Rakitic, De Jong, Vidal og mange andre gode spillere.

- Men Leo er vanvittig og gør nogle sindssyge ting på banen, som redder alt og alle. Derfor er det normalt at tale om Messi når man taler om Barcelona, fortsatte Malcom som savner sine tidligere holdkammerater.

- Jeg forlod Barcelona udelukkende fordi jeg savnede spilletid. Jeg taler stadig med Eric Abidal af og til og savner mine holdkammerater i Barcelona.

- Jeg var ret nedtrykt da jeg forlod Barca for det var min drøm at spille for klubben.

Jeg synes at jeg gjorde det godt. Jeg fik kampe og scorede i Champions League og jeg scorede mod Real Madrid i El Clasico. Så jeg forlod klubben velvidende om at jeg havde gjort det godt, sagde Malcom til mediet.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Malcom: Messi skjuler Barcas problemer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder