Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcom: Messi skjuler Barcas problemer

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. februar 2020Malcom: Messi skjuler Barcas problemer

© SPORT


Malcom, som for en kort stund foldede sig ud for FC Barcelona inden turen gik til Zenit St. Petersburg i Rusland, har talt med Marca om catalanernes største stjerne, Lionel Messi.

- Lionel Messi er så god, at han dækker over Barcas problemer på banen.

Sådan sagde Malcom da det spanske medie fik et par ord med på vejen omhandlende FC Barcelonas nuværende form i forhold til tidligere.

- Ja, Messi er vanvittig god og redder Barcelona flere gange. Men de har jo også Suarez, Griezmann, Rakitic, De Jong, Vidal og mange andre gode spillere.

- Men Leo er vanvittig og gør nogle sindssyge ting på banen, som redder alt og alle. Derfor er det normalt at tale om Messi når man taler om Barcelona, fortsatte Malcom som savner sine tidligere holdkammerater.

- Jeg forlod Barcelona udelukkende fordi jeg savnede spilletid. Jeg taler stadig med Eric Abidal af og til og savner mine holdkammerater i Barcelona.

- Jeg var ret nedtrykt da jeg forlod Barca for det var min drøm at spille for klubben.

Jeg synes at jeg gjorde det godt. Jeg fik kampe og scorede i Champions League og jeg scorede mod Real Madrid i El Clasico. Så jeg forlod klubben velvidende om at jeg havde gjort det godt, sagde Malcom til mediet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

289,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder