Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Hellere Australien end Premier League

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 14. februar 2020Valverde: Hellere  Australien end Premier League

Ernesto Valverde er som bekendt en fortid i FC Barcelona, hvor han tilbage i januar blev erstattet af Quique Setién, efter nogle meget skuffende resultater. Flere medier har sidenhen formidlet at Valverde blev behandlet dårligt og uretfærdigt i sin sidste tid i Barca, og dette spørgsmål bliver ikke lukket helt af, eftersom Valverde besvarer spørgsmålet på en lumsk måde, som kan fortolkes på flere forskellige måder.

Den tidligere FC Barcelona-træner har nemlig for første gang siden sin fyring udtalt sig offentligt omkring sin tid i Barca. Her har spanieren deltaget i et interview i Bilbao, torsdag aften, hvor han har kommenteret på sin fortid i Barca og hvad den kommende fremtid vil bringe:

Om at træne Barca
- Jeg var utrolig heldig at træne Barca. Jeg ved, hvilken betydning det har, og jeg er utrolig glad for at have fået en chance. Når du underskriver en kontrakt, er det indforstået at samarbejdet er afhængigt af resultater og at træneren påtager sig alt ansvar. Jeg tænker ikke at jeg er blevet uretfærdigt behandlet. Jeg forstår spørgsmålet, men det er på tide at bladre videre i bogen og ikke kigge tilbage.

Hvad bliver det næste?
- Folk spørger mig af og til; ’Hvad med Premier League?’ og jeg svarer; ’Altså, faktisk vil jeg gerne til Australien.’ En fodboldkarriere varer ikke for evigt, og nogle gange vil man prøve nye ting, og bo specielle steder.

Japan?
- Jeg blev meget glad på Andres Iniestas vegne dengang han fortalte om skiftet til Japan. Jeg tænkte ’Wow, han vil opleve en ny kultur og nye mennesker’ og jeg er også selv meget interesseret i Japan. Der er mange steder jeg vil udforske. Vi vil se, hvad jeg ender med. Jeg har ikke været arbejdsløs i særlig lang tid, så jeg skal ikke beslutte mig nu. Jeg har ikke besluttet mig for noget som helst endnu. Det er muligt jeg tager til udlandet. Sandheden er at jeg vil prøve nye ting.

Om Liverpool og Roma
- For mig var det forskelligt. I Roma var vi ikke i spillet. I Liverpool, scorede et mål som vi helst ville undgå. Et mål og vi var videre, men på et minut scorede de to mål. Det er situationer som sker. I den første kamp mod Liverpool kunne vi have scoret fire mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder