Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyver Barca om Dembélés skade?

Skader - 15. februar 2020Lyver Barca om Dembélés skade?

© FI


Ousmane Dembélé har længe haft en sløset tilgang til sin karriere som professionel fodboldspiller, men inden han i november 2019 blev skadet, havde han faktisk arbejdet hårdt på at vende situationen og derfor tog det hårdt på ham, da han igen måtte forlade en kamp med en skade.

Man valgte at sende Dembélé til Qatar så han kunne modtage behandling - helt præcist som tilfældet var med Samuel Umtiti, og alt gik efter planen for den franske angriber, men under et træningspas dukkede en ny skade op. Modsat det ben, han blev opereret i tilbage i 2017, fik han nu den samme skade og efter at have siddet ude i tre måneder meddelte Barca, at Dembélé skulle opereres.

Han fløj herefter til Finland for at blive opereret af Lasse Lempainen som er en del af Sakai Oravas lægestab. Operationen gik helt som planlagt og Dembélé er tilbage i Barcelona. Kort efter operationen kunne Barca melde ud, at angriberen må se til fra sidelinjen i op til seks måneder.Det betød, at man netop rundede fem måneder, som er kravet hvis man skal ud på transfermarkedet og hente en erstatning ind. Men Barca har aldrig haft det sidste ord - det har La Ligas lægestab. La Liga samler et hold, som skal se situationen an. De får tilsendt dokumenter og afholder samtaler for at sikre, at Dembélé nu også er ude i de seks måneder, som Barca meldte ud og hvorfor Barca valgte at anmode om at hente en erstatning.

Men nu spekuleres der i, om Barca har talt over sig. Skaden, som Dembélé blev opereret for, er nemlig den samme, som han blev opereret for i 2017 og som holdt ham ude i lige over tre måneder. Forskellen denne gang er ifølge læge Lasse Lempainen, at skadens omfang er større og at Dembélé derfor må sidde ude i et halvt år. Men ifølge Sport er der endnu ikke kommet et grønt flueben til Barca - situationen bliver fortsat undersøgt og det kan altså betyde, at Barca slet ikke får lov til at hente en erstatning hvis lægerne vurderer, at Dembélé slet ikke er ude i de seks måneder, der blev meldt ud.

Umiddelbart er Dembélés sæson færdig ligesom han misser EM og får en sløv pre-season forud for næste sæson, men indtil der officielt er meldt noget ud spekulerer man altså i Spanien om, at Barca har forsøgt at lyve sig til at kunne hente en erstatning for Dembélé.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder