Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca blev hacket: Neymar på vej tilbage

Transfermarked - 16. februar 2020Barca blev hacket: Neymar på vej tilbage

© AS


Neymar har længe ønsket at ville vende tilbage til Barca og klubben forsøgte da også ihærdigt i sommers at hente ham tilbage, men PSG afviste alt, hvad catalanerne kom med og som bekendt måtte Neymar blive i det franske. Sådan forventes historiens dog ikke at gå til sommer.

Alt tyder på, at Barca vender tilbage til PSG til sommer for at hente Neymar tilbage, men inden da ville hackergruppen 'OurMine' lave lidt sjov med Barcas mange millioner følgere på Twitter. Det skete i aftes, da de igennem en tredjepart pludselig fik skaffet sig adgang til Barcas Twitter-konti.

- Hej. Vi er OurMine. Vi har læst nogle privatbeskeder (På Barcas Twitter) og det ser ud til, at Neymar vender tilbage, skrev de blandt andet før de uploadede et billede af Neymar iført Barcas spilletrøje.

Barca fik hurtig besked omkring situationen og fik sørget for at smide hackergruppen ud og kom derefter med følgende besked:

- FC Barcelonas Twitter-profiler var blevet hacket hvorfor beskeder ude fra klubben dukkede op. Det er blevet meldt og slettet. Beskederne var blevet sendt gennem et tredjeparts analyseværktøj, skrev klubben blandt andet på Twitter kort tid efter, at hackergruppen blev lukket ude.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder