Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tilhængerne buhede af Barca-spillerne

La Liga - 16. februar 2020Tilhængerne buhede af Barca-spillerne

©


Quique Setién forsøger at indlemme sine idéer på Barcas hold, men det fungerer absolut ikke optimalt indtil videre. Han har tydeligvis brug for mere tid og i går måtte han lytte på mens holdet blev buhet af egne tilskuere. Det skete i forbindelse med det risikable spil, som man foretog sig nede i defensiven, som har været rystende ringe hele sæsonen og som også var det i går.

Ter Stegen havde hele 69 afleveringer hvilket hænger sammen med, at man gerne bruger den tyske keeper i sit opspil. I stedet for at sparke langt og gøre det til en 50-50 bold, så ønsker man at spille bolden op i banen nedefra hvorfor Ter Stegen altid er en aktiv del af opspillet. Men i går var for meget og tilhængerne begyndte således at buhe af Setiéns taktik

- Af og til har man bolden tæt på sit felt og selv jeg bliver nervøs, men det er en del af vores identitet og spil; at kontrollere kampen helt nede fra eget bold. Risikoen er måske høj, men det er fordelene også, forklarede Setién efter kampen.

- Når de mandsopdækker vores spillere, så er det målmanden, som skal kontrollere bolden og finde rummene at spille bolden op i. Ter Stegen er en ekstraordinær keeper når det kommer til disse beslutninger; han gør det så utrolig godt og det kommer han til at fortsætte med, konkluderede Setién yderligere.

Ter Stegen misser nogle gange sin aflevering op i banen, men der er ingen tvivl om, at han som keeper har verdens bedste afleveringer. Tyskerens afleveringer er så præcise, at han af og til assisterer eller skaber masser af rum som spillerne kan udnytte. Men i går var det altså fyldt med risiko hvilket man ikke brød sig om på Camp Nou


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder