Annonce


Annonce

Annonce

Er Barca klar til Champions League?

Nyheder - 16. februar 2020




FC Barcelona møder Eibar i den kommende weekend i La Liga før de står over for to utrolig svære udekampe. Men spørgsmålet er om Quique Setiéns tropper overhovedet er klar til den udfordring de står over for. Baseret på de seneste kampe skulle man ikke tro det.

Efter kampen mod Eibar møder man både Napoli og Real Madrid på udebane og selvom de to hold også har bokset med deres problemer i denne sæson, så er Barca bare generelt svage i alle linjer: Forsvaret har været rystende ringe, midtbanen producerer ingenting og i angrebet er det gang på gang Messi, som bliver nødt til at trylle noget frem hvorfor han ikke så ofte er i afslutterens rolle længere.

Men spørgsmålet er i virkeligheden om Quique Setién har fået det ud af det på dette tidspunkt, som han havde håbet. Der er til tider grund til optimisme, men spillet er ikke blevet meget bedre end det var under Valverde, selvom man tydeligt kan se forskel på spillestilen mellem de to trænere. Tager man udgangspunkt i kampen i går, så var det nærmest rystende, at man hjemme på Camp Nou mod Getafe skifter Ansu Fati ud og Vidal ind for at forsvare 2-1.

Ikke desto mindre plejer spillerne at levere en god præstation når det endelig gælder og spørgsmålet er om de er klar til det. Situationen, som klubben er i, er ny og derfor ved ingen hvordan man skal håndtere det. Et trænerskifte midt i sæsonen er ikke normalt i Barca og skiftet gav aldrig den chokeffekt, som alle gik og håbede på.

Ter Stegen og Messi har med afstand været de bedste Barca-spillere i denne sæson mens Semedo virkelig er blomstret under Setien og har vist forbedringer efter at han har fået mere spilletid. På midtbanen kommer hverken Rakitic, Arthur eller De Jong med særlig meget mens Busquets i sig selv bare ikke er lige så god, som han var for år tilbage. Med sine snart 32 år begynder alderen at trykke og det er helt tydeligt - det er ikke første sæson, hvor han har store udsving.

Nu bliver det spændende at se, hvad tiden bringer for Barca. Et godt resultat ude mod Napoli i Champions League samt et godt resultat på Bernabeu vil helt sikkert skubbe sæsonen i gang for catalanerne, som allerede har tabt Copa del Rey og den spanske Super Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Er Barca klar til Champions League?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder