Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti og Lenglet på kanten til at misse El Clásico

El Clasico - 16. februar 2020Umtiti og Lenglet på kanten til at misse El Clásico

© Tribuna


El Clásico nærmer sig med hastige skridt og det betyder, at de to mandskaber så småt begynder at indstille hverdagen på det store brag således man får de bedste betingelser i jagten på en sejr. Det betyder, at man ser spillere begå frispark med vilje for at afsone en karantæne inden kampen - eller spillere, som bliver sparet.

El Clásico er verdens største fodboldkamp og hverken Real Madrid eller Barca ønsker at tabe kampen. Derfor bliver det spændende at se, hvad Quique Setién finder på til kampen mod Eibar på Camp Nou i den kommende spillerunde i La Liga. Kommer Clement Lenglet eller Samuel Umtiti i spil?

Lenglet sad ude mod Getafe i går på grund af det røde kort, han modtog mod Real Betis. Han fik et rødt kort efter at have skrabet to gule kort sammen og dermed rykker han op på fire af slagsen i denne sæson. Som bekendt får man én spilledags karantæne hvis man samler fem gule kort sammen og det betyder således at Lenglet er i karantæne til El Clásico hvis han får et gult kort mod Eibar.

Det samme er tilfældet for Samuel Umtiti. Franskmanden har samlet fire gule kort sammen og er derfor også i fare hvis han får et gult kort. Luis Suárez er også på fire gule kort, men hans sæson er stort set slut på grund af en knæoperation hvorfor der ikke er grund til bekymring på den front.

Gerard Piqué har allerede indhentet 10 gule kort i denne sæson. Han sad ude mod Real Betis på grund af karantæne og er derfor clearet til El Clásico - medmindre han får rødt kort mod Eibar, naturligvis. Derudover er Busquets og Roberto på syv gule kort mens Vidal, Alba, og Junior alle er på tre gule kort. Alba ventes at gå glip af El Clásico på grund af en skade.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder