Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Puyol om Messi, Neymar og Xavi

Nyheder - 16. februar 2020Interview med Puyol om Messi, Neymar og Xavi

©


Carles Puyol har aldrig lagt skjul på at han en dag i fremtiden gerne ser sig selv i en rolle i Barca, men hvilken rolle det bliver er endnu ikke fastlagt. Han afviste, at blive klubbens sportsdirektør - men det var udelukkende på grund af timingen. Engang i fremtiden ser han sig selv i klubben og det fortæller han om i forbindelse med mandagens event i Berlin for Laureus.

Tænker du på Barcelona efter Messi?
- Messi er 32 år, men han er en spiller, som behandler sin krop godt, så han kan stadig spille til han er 38 år. Han har seks år tilbage i sig - så hvorfor skal vi tale om Barcelona efter Messi? Vi burde tale om Barcelona med Messi og håbe, at klubben vinder så mange titler som muligt.

Er du optimist i denne sæson?
- Ja. Jeg tror på holdet. Der er få hold som Barca. Hvis der ikke opstår flere skader, som man aldrig selv kan kontrollere, så tror jeg på en god sæson.Xavi valgte at afslå et tilbud, og nu kigger ledelsen på Iniesta. Kommer du snart tilbage?
- Jeg ser det mere som et personligt tag, end hvem (ledelsen) der styrer klubben. Uanset, hvem der ønsker dig, så må man analysere og vurdere situationen. I min situation er det hverken præsidenten eller ledelsen. Jeg er ligeglad med navne: Uanset hvem, der er præsident, så vil jeg give mit ypperste hvis jeg er i klubben. Men det handler om det rigtige øjeblik.

Tror du Barca henter Neymar?
- PSG har ingen grund til at sælge. Jeg har ikke talt med ham og jeg ved ikke, hvad hans planer er. Han har en kontrakt og som vi ved, så er tingene meget komplicerede, men han er helt sikkert en stor spiller.

Hvordan ville fodbolden være under Puyol?
- Jeg voksede op med Barcelonas filosofi, men jeg ville også analysere mine egne spillere og koble det til en idé, men jeg vil altid kigge på mit materiale for det vigtigste er at få mest ud af de spillere, som man har.

Ser du dig selv som træner?
- Nej.

Hvad med sportsdirektør?
- Det er mere interessant. Der er meget konkurrence på trænerposten, men jeg ser mig selv som sportsdirektør i fremtiden, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Men jeg er helt sikkert mere med på idéen som sportsdirektør end træner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder