Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen forsvarer Quique Setién

Nyheder - 17. februar 2020Ter Stegen forsvarer Quique Setién

© Tribuna


Marc-André ter Stegens navn er blevet nævnt rigtig meget siden Getafe-kampen. Han spillede da også en forrygende kamp med nogle vilde redninger, men det er noget andet, som stjæler mange af overskrifterne - nemlig hans enormt aktive rolle i opspillet.

I Barcelona er det ikke nyt, at man har en offensiv keeper, som spiller med. Men Ter Stegen figuerede nærmest som en markspiller foran eget mål og Setién blev kritiseret for at indlemme så risikofyldt et opspil ind i spillet. Men det forsvarer Ter Stegen.

- Ved målspark er det af og til forsvarsspillerne, som sætter i gang for at afvise modstanderens pres. Vi leder altid efter nye idéer for at blive endnu stærkere og gøre det svært for modstanderen, forklarede Ter Stegen og fulgte op:

- Der er fans, som ikke bryder sig om disse afleveringer, men jeg mener, at de er nødvendige for at starte et opspil; at være tålmodig mod hold, som presser højt. Det kan gå forkert, men man skal forstå situationen, sagde han videre før han kommenterede sin vilde redning mod Getafe.

- Jeg ved ikke hvordan, jeg gjorde det, men det var svært. Jeg er glad - men der var selvfølgelig også en portion held i det. Resultatet var det vigtigste og vi fik sejren.

Ter Stegen og Barca forbereder sig nu til weekendens hjemmekamp mod Eibar.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder