Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martin Braithwaite meldes til Barca!

Transfermarked - 17. februar 2020Martin Braithwaite meldes til Barca!

© Gazette


Mundo Deportivo melder mandag formiddag, at den 28-årige dansker Martin Braithwaite skulle være en interessant spiller for Barca, som leder efter en angriber nu hvor Ousmane Dembélé er ude i det kommende halve år.

Barca er på udkig efter en alsidig spiller til angrebet, som kan dække af for Ousmane Dembélé, som ikke kommer i spil mere i denne sæson. Lige nu meldes klubben interesseret i danske Martin Braithwaite, som kan spille som den direkte ni'er men også kan trække ud på venstrekanten og trække ind med sit højreben.

Det er avisen Mundo Deportivo, som mandag formiddag har breaket nyheden og hæfter sig landt andet ved, at han senest sluttede sidste sæson af med 19 liga- og pokalkampe med fem mål og fem assists til følge. At være direkte involderet i 10 mål i 19 kampe for en klub som Leganés er godt gået - specielt når det har været mod Barca, Real Madrid, Sevilla, Valencia og Rayo Vallecano.

Leganés har hele tiden haft et vågent øje til Barcas mulige ankomst, da de også har fulgt med i nyhederne omkring Dembélé. En skadet spiller i mere end fem måneder betyder, at en klub må hente en erstatning og det har Leganés' ledelse allerede drøftet, så at Barca nu er interesseret i Braithwaite er ikke noget, som kommer som en overraskelse for den madrilenske klub.

For Braithwaite handler det ikke om, at han lander i Barca for at få en stor og lang karriere. I hvert fald ikke til at starte med. Målet er at hente en alsidig spiller, som kan erstatte Messi, Griezmann og Ansu Fati, så de undervejs i sæsonen kan få noget hvile. Håbet er, at man lander Lautaro Martinez til sommer og derfor vil det være et kortvarigt ophold for Braithwaite skulle han komme til Barca nu. Det kan dog ikke udelukkes at gode præstationer giver ham en bedre kontrakt. Men målet er udelukkende at hjælpe frem til sommer.

Ifølge spanske kilder - heriblandt Sport - har Barca en plan om at kunne præsentere en ny spiller inden de møder Eibar i weekenden, så der er tale om en hurtig handel såfremt interessen er reel og Barca har tænkt sig at rykke.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder