Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu hyrer firma, som angriber spillere

Nyheder - 17. februar 2020Bartomeu hyrer firma, som angriber spillere

© FC Barcelona


Der er tæt på totalt kaos i FC Barcelona. Ledelsen har ikke jordforbindelse og nærmest på ugebasis kommer der en ny negativ historie ud af klubben. Denne gang meddeler Sport, at klubben har hyret en kommunikationsvirksomhed som har til mål at skade spillere og potentielle præsidentkandidater.

- FC Barcelona har hyret I3 Ventures ifølge Qué t'hi jugues på Cadena SER Catalunya til at hjælpe præsident Josep Maria Bartomeus image udadtil og skade andre folk, som er relateret til klubben, skriver Sport og følger op:

- Rapporterne forklarer, at I3 Vetures administrerer adskillige sider på Facebook og Twitter, som har til formål at offentliggøre opslag, som skader spillere som Messi og Piqué. De har også offentliggjort opslag, som er rettet mod Pep Guardiola, Xavi Hernandez og Puyol samt præsidentkandidaterne Victor Font, Joan Laporta og Agusti Benedito.Bartomeu har altså valgt at hyre et firma, som skal forsøge at rette op på det ødelagte image, han lige nu står på mål for. Han har ikke været fremragende og han har fået skabt sig et meget dårligt ry i blandt klubbens fans og nu håber han altså på, at kunne rette lidt op på det med hjælp fra I3 Ventures, som i stor grad angriber folk fra klubben.

I3 Ventures bliver hyret til at enten at angribe folk eller hjælpe med at genskabe et dårligt image. Bartomeu ønsker altså at forbedre sit image og har derfor valgt den klub, som er hyret til at angribe flere navne fra klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder