Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca benægter den skandaløse historie

Nyheder - 17. februar 2020Barca benægter den skandaløse historie

© FC Barcelona


Det kom pludseligt som et chok, da adskillige medier - heriblandt Cadena SER - pludselig skrev om Josep Maria Bartomeus aftale med I3 Ventures, som angiveligt skulle stå for at sætte ham i et bedre lys og andre folk, relateret til klubben, i et dårligt lys. Få timer efter har Barca med en længere smøre kategorisk afvist ethvert forhold.

Klubben bekræfter, at man arbejder med I3 Ventures, men at firmaet bag absolut ikke er hyret for at skulle skabe dårligt ry om andre og godt nyt om Bartomeu. Hvert forhold bliver sparket i jorden.

Barca skriver
1. Kluben benægter ethvert forhold af tjenester, som skulle været knyttet til profiler på sociale medier, som har til formål at sprede negative historier mod enhver person eller organisation, som har - eller har haft et - forhold til klubben.

2. I3 Ventures, som er klubbens udbyder, har ingen relation til de nævnte konti og skulle det være tilfældet, så vil klubben øjeblikketligt opsige kontrakten og gå den juridiske vej for at forsvare klubbens interesser.

3. På samme måde bekræfter Barca, ​​at klubben har indgået aftaler med sociale medieovervågningstjenester med det formål, at spotte positivitet og negativitet rettet mod klubben.

4. Med denne type tjenester er klubbens formål at beskytte sit omdømme for alle, der er tilknyttet klubben (sponsorere, spillere, ledere, fans, m.m.)

5. Klubben forbeholder sig retten til at gå de juridiske veje mod enhver, som fortsat sætter klubben i forbindelse med denne type praksis.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder