Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi jagter Ciro Immobile

La Liga - 17. februar 2020Messi jagter Ciro Immobile

©


Lionel Messi er meget mere end bare mål. Argentineren assisterer, spiller utrolig smukt og underholder publikum og så har han det med at dukke op når rekorderne er inden for rækkevidde. Han topper både assist- og topscorerlisten i La Liga og ude i Europa jagter han Serie A-bomberen Ciro Immobile.

Messi har med sine 14 mål og 12 assists i La Liga været direkte involveret i 26 mål. Det er det samme antal, som både Jadon Sancho og Timo Werner har været involveret i, og de alle tre er kun toppet af én spiller: Ciro Immobile. Den 29-årige italiener er ikke så skarp på de målgivende afleveringer, men er til gengæld ganske kynisk foran kassen.

Således har han bombet 26 mål ind i denne sæsons Serie A og med sine i alt fem assists runder han således 31 mål, som han har været direkte involveret i. Det er altså bedre end de tre førstnævnte spillere og Messi har derfor indledt jagten på Lazios brandvarme angriber.

Normalt har Messi på dette tidspunkt af sæsonen ikke kun scoret 14 mål, men han indledte sæsonen med en skade, som gjorde ham ukampdygtig i adskillige kampe og samtidig har han haft behov for at trække længere tilbage i banen for at kreere spillet hvorfor han altså har lagt op til 12 af slagsen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder