Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca bekræfter Martin Braithwaite i dag

Transfermarked - 18. februar 2020Medie: Barca bekræfter Martin Braithwaite i dag

©


Det kom nærmest som et lyn fra en klar himmel, da Mundo Deportivo i går pludselig udgav historien om, at Barca skulle være interesseret i danske Martin Braithwaite. Avisen fik info fra en kilde tæt på klubben og nu viser det sig at der måske har været noget i interessen.

RAC1-journalisten Gerard Romero kunne sent mandag aften så fortælle, at Braithwaites agent var landet i Barcelona for at forhandle kontrakten på plads og nu melder adskillige spanske kilder så at handlen falder på plads i dag. Barca ønsker at have Braithwaite med til kampen mod Eibar i weekenden og derfor gælder det om at få styr på detaljerne hurtigst muligt.

Barca har ingen midtugekamp hvorfor de har rig mulighed for afslapning og lade batterierne op til kampen, men bag kulissen arbejder ledelsen på at hente en angriber ind som erstatning for Ousmane Dembélé. Braithwaite er ikke set som en erstatning på sigt, men som en lappeløsning for resten af indeværende sæson. Barca må kun hente fra Spaniens bedste fodboldrækker og rækkevidden er derfor ekstremt begrænset.Superdeporte skriver blandt andet at Barca er klar til at offentliggøre købet af Martin Braithwaite i dag og at prisen kommer til at lande på omkring 18 millioner euro svarende til 134 millioner kroner. Det sender ham op på sjettepladsen på listen over de dyreste danskere gennem historien. Joachim Andersen, Jannick Vestergaard, Kasper Dolberg, Thomas Delaney og Philip Biling er alle blevet solgt for mere end 134 millioner kroner.

Martin Braithwaite har en frikøbsklausul på 20 millioner euro (150 millioner kroner) så det vil kun være en forhandling, som får den ned på 134 millioner kroner. Hvis Leganés afviser, må Barca altså punge ud med 150 millioner kroner.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder