Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite havde et ønske om Real Madrid

Transfermarked - 18. februar 2020Braithwaite havde et ønske om Real Madrid

© BB


Martin Braithwaite er helt sensationelt blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca og hvis alt går efter planen, så falder det hele på plads i dag. Men som bekendt glemmer Internettet aldrig, da en gammel artikel fra Tipsbladet.dk netop nu florerer i de danske medier.

Vi skal seks år tilbage i tiden, da Braithwaite deltog i et interview med Danskerdong og gjorde det klart, at han drømte om at trække i Real Madrids trøje en dag. Nu ser det ud til, at han lander i Barca med under to uger til kampen mod netop Real Madrid.

- Ja, selvfølgelig. Real Madrid er en stor klub, og det er en klub, jeg godt har kunne lide, så selvfølgelig er det mit største mål, sagde Braithwaite dengang i interviewet med Danskerdong ifølge Tipsbladet.

Braithwaite er lige nu et aktuelt emne i Barca, da klubben leder efter en alsidig - og billig - angriber for at kunne aflaste de tre angribere, som Setién har til rådighed. Både Suárez og Dembélé er ude i adskillige måneder hvorfor klubben har behov for ekstra styrke oppe i angrebet.

Rodrigo landede ikke i januars transfervindue, Real Sociedas Willian José og Real Betis' Loren Moron blev vurderet for dyre mens Angel fra Getafe ikke blev aktuel alligevel.

I stedet rykkede man videre på listen og i går kunne Gerard Romero melde, at Braithwaites agent, Ali Dursun, landede i Barcelona for at forhandle med ledelsen. I dag ventes skiftet at gå igennem.

Braithwaite var aktiv hos franske Toulouse, da han gav interviewet. Siden er det løbet meget vand under åen: Han rykkede fra Toulouse til Middlesbrough i 2017 og siden til Bordeaux på lån og efterfølgende tog han endnu et lejeophold i Leganés, som endte med at hente ham på en permanent aftale.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder