Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca giver Braithwaite kontrakt til 2023

Transfermarked - 18. februar 2020Avis: Barca giver Braithwaite kontrakt til 2023

© EFE


FC Barcelona har besluttet sig for at betale Martin Braithwaite fri fra sin kontrakt i Leganés og hente ham ind som erstatning for Ousmane Dembélé, der som bekendt er skadet for resten af sæsonen. Mundo Deportivo breakede nyheden i går, journalisten Gerard Romero fulgte op og nu meddeler Sport, at detaljerne er ved at være på plads.

Enten i dag, tirsdag, eller i morgen onsdag, lukkes handlen officielt og man pønser på en præsentation hurtigst muligt. Danske Braithwaite skulle ifølge Sport være en spiller, som Quique Setién personligt har ønsket og nu lader det til at cheftræneren får sin vilje.

Braithwaites agent er lige i Barcelona for at lukke handlen og angriberen menes at få en kontrakt frem til 2023 hvilket giver ham over to sæsoner i Barca - naturligvis hvis han holder kontraken ud. Mandag fik Bara godkendelse til at hente en erstatning for Dembélé og klubben har sden rykket meget hurtig,da Braithwaite altså nu er på vej.

Braithwaite indledte i Esbjerg i 2009 og har spillet både i Frankrig og England før han kom til Spanien. På det danske landshold har han deltaget i 39 sejre med syv mål til følge. Han fik landsholdsdeubut for syv år siden.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder